„Bacalaureat” – proiectie eveniment, in Sibiu

Teatrul de Balet Sibiu prezinta luni, 29 august a.c., de la ora 21:00, in Piata Mare din Sibiu, in prezenta regizorului Cristian Mungiu, filmul „Bacalaureat”, cel mai nou film semnat de Cristian Mungiu, laureat cu Premiul pentru Regie la Festivalul de Film de la Cannes din acest an. Accesul publicului la eveniment va fi gratuit. Proiectia va fi urmata de o sesiune Q & A cu regizorul filmului.

TBS-Bacalaureat-Piata-Mare-384x253

Cunoscut in perioada de pregatire sub numele de ”Fotografii de familie”, filmul „Bacalaureat” spune povestea unui doctor dintr-un mic oras de provincie, care trebuie sa decida care e cea mai buna cale de urmat pentru copilul lui, in contextul societatii romanesti de astazi. Filmul ii are in rolurile principale pe Adrian Titieni si pe Maria Dragus.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

7 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.