Azi se votează deschiderea unei creşe la Mediaş

Consiliul Local Mediaş votează azi un proiect de hotărâre privind înfiinţarea unei creşe. Pe ordinea de zi a sedinţei extraordinare consilierii medieşeni discută proiectul de hotărâre privind înființarea unui centru în sistem public care oferă servicii sociale specializate pentru creșterea, îngrijirea și educarea timpurie a copiilor în vârstă de până la 3 ani (Creșa nr. 3) și a Regulamentului de organizare și funcționare.

De 10 ani de zile Direcţia de Asistenţă Socială are în administrare două creşe. Conform documentaţiei postate pe pagina de internet a Primăriei, sediul centrului de îngrijire se află pe strada George Topârceanu nr.14.  Detalii despre finanţare şi regulamentul de funcţionare găseşti aici.

Şedinţa extraordinară a Consiliului Local din data de 19 martie 2021, ora 16:00 se desfășurată prin videoconferință.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.