Azi se voteaza bugetul Mediasului pe 2012

In cadrul sedintei de azi a Consililului Local Medias se va vota bugetul orasului pe anul 2012.  Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului local al municipiului Medias, a listei obiectivelor de investiţii precum si a bugetelor si listelor de investitii pentru institutiile si serviciile publice de interes local infiintate si organizate prin hotarari ale Consiliului Local al municipiului Medias precum si obiectivele de investitii ale societatilor comerciale de realizat din bugetul local pe anul 2012 a fost prezentat si in cadrul unuei dezbateri publice iar in aceasta dupa amiaza urmeaza sa primesca votul consilierilor.

Pe ordinea de zi a primei sedinte ordinare a consiliului din acest an sunt prezente un numar de 22 de proiecte de hotarari. Sedinta se va  desfasura incepand cu orele 16:00 si este ca de obicei publica.


Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.