Azi incepe Sibiu Rally 2013

Sibiu Rally 2013

Azi incepe editia din 2013 a Sibiu Rally. Competitia Raliului Sibiului, reprezinta cel mai important examen pentru elita raliurilor din Romania. Ca si anul trecut, intrecerea are o miza dubla. Cum punctajul obtinut aici este multiplicat cu coeficientul 2, rezultatul obtinut aici este extrem de important pentru ierarhia finala a intrecerii interne, si, in plus, disputa derulata pe probele speciale din jurul Sibiului reprezinta un prilej pentru pilotii nostri sa-si masoare fortele cu cele mai importante nume la nivel continental. Si aceasta pentru ca, dupa ce anul trecut a contat ca etapa in Intercontinental Rally Challenge, Raliul Sibiului si-a pastrat statutul international, contand ca a noua runda in FIA European Rally Championship.

 poarta start Sibiu Rally

Toate noutatile Raliului Sibiului sunt disponibile on-line pe pagina oficiala de Facebook dar si cu ajutorul aplicatiei pentru tableta si smartphone – ERC Rally. Competitia sibiana va putea fi urmarita prin Orange TV, in format HD, pe Eurosport.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.