Azi incepe distribuirea ajutoarelor alimentare

De azi incepe distribuirea alimentelor in cadrul programului PEAD 2013/2014 – Plan anual European de furnizare de Ajutoare alimentare in beneficiul persoanelor cele mai Defavorizate, pentru beneficiarii cu domiciliul in municipiul Medias si satul apartinator Ighisul  Nou. Pentru saptamana 24-27 septembrie 2013, programarile vor fi facute in cursul zilei de azi.

 Ajutoare pentru familia din Avrig ajutoare faina UE

Incepand cu data de 24 septembrie 2013, la depozitul situat in Medias, str. A.Vlaicu nr. 33 – in incinta fostei Scoli de Aviatie, intre orele 8-13, vor fi distribuite beneficiarilor urmatoarele alimente:     

  • faina alba de grau – 18 kg/persoana
  • malai – 9 kg/persoana
  • ulei – 6 litri/persoana.

 

 Avand in vedere numarul mare de beneficiari, distribuirea alimentelor se va face pe baza de programare, respectand urmatoarea procedura:

–         in fiecare zi de luni vor fi intocmite liste cu persoane, in vederea distribuirii alimentelor pentru saptamana respectiva

–         listele vor fi intocmite la sediul D.A.S. Medias, str. A. Vlaicu nr. 33, in incinta fostei Scoli de Aviatie, langa depozitul de alimente, de catre personalul Directiei de Asistenta Sociala Medias

–    vor fi distribuite alimente pentru 100 de persoane/zi       

–   persoanele beneficiare se vor prezenta obligatoriu cu buletinul propriu/cartea de identitate proprie, in original; in situatia in care beneficiarii nu se pot prezenta personal, din cauza varstei sau a bolii, se va prezenta un membru al familiei, cu  actul de identitate propriu si cu actul de identitate al beneficiarului, ambele in original.

Restul produselor din cadrul programului PEAD 2013-2014 vor fi distribuite catre beneficiari in momentul in care vor fi furnizate de catre Consiliul Judetean Sibiu catre Primaria Municipiului Medias, in perioada urmatoare de timp.

Reamintim populatiei faptul ca prin Hotararea Guvernului nr. 600/2009, cu modificarile si completarile ulterioare, sunt stabilite categoriile de beneficiari ai alimentelor, lista cu beneficiari fiind intocmita de catre Consiliul Judetean Sibiu si inaintata primariilor. Avand in vedere amploarea activitatii de distribuire a alimentelor in cadrul acestui program, solicitam din partea beneficiarilor colaborare si sprijin, astfel incat distribuirea alimentelor sa se desfasoare in bune conditii, in mod eficient si operativ, atat pentru beneficiari, cat si pentru angajatii Directiei de Asistenta Sociala Medias.  

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.