Azi este Ziua Portilor deschise la Meditur

Azi este “Ziua portilor deschise la MEDITUR”, zi dedicata publicului calator si nu numai. Evenimentul se desfasoara in cadrul Saptamanii Mobilitatii Europene, Ziua Europeana a Troleibuzelor si initiativa apartine partenerilor din organizatia TROLLEY Motion. Scopul principal este de a imbunatați competitivitatea transportului public in zonele urbane si de a promova transportul electric pretutindeni in lume.

Ziua Portilor Deschise la Meditur SA

Programul este:

Ora 10:00

1. Vizita in incinta societații MEDITUR – atelier, garaj, mijloacele de transport in comun, alaturi de invitați importanți

2. Expozitie foto si o scurta prezentare a istoriei troleibuzului la Medias, sustinuta de dl. Todoran Nicolae (D.T. Meditur)

3. Discutii libere, intrebari si raspunsuri pe aceasta tema.

Ora 11:00

4. Tur cu troleibuzele prin Medias (Milcov – Pompieri – Piata – Govora – 1 Decembrie – retur)

Evenimentul se va desfasura in incinta societatii MEDITUR, Soseaua Sibiului, Nr. 100 A, Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.