Azi are loc vernisajul expozitiei „Arta cum laudae”

Azi de la ora 11:00, la Muzeul Municipal Medias va avea loc vernisajul expozitiei este de arta plastica “Arta cum laudae”. In cadrul expozitiei au decis sa prezinte lucrari urmatorii artisti medieseni: Giusseppe Rotta, Ion Constantinescu, Petre Dumbraveanu, Mario Lup, Horia Lupp, Panazan Sorin, Grozav Mihaela, Bacila Ioan, Bacila Iancu, Tudor Turcu, Vasile Popescu, Adrian Matei, Ioan Sarlea, Dan Zaharia, Grigorie Muntean, Marius Ciobanu si Mihaela Buda.

Evenimentul este organizat de Muzeul Municipal Medias din cadrul Directiei Municipale pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret, Primaria Medias in colaborare cu Uniunea Artistilor Plastici din Romania.

 


Comentarii
Posted in , ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.