Azi a avut loc prima lansare de carte din 2014 la Medias

In aceasta seara a avut loc primul eveniment editorial din 2014 la Medias. Incepand cu orele 18:00, la Biblioteca Municipala “St.L.Roth” a avut loc o dubla lansare de carte. Au fost prezentate mediesenilor volumele semnate de dr. Vasile Marculet si dr. Alexandru Bucur.

 Lansare de care Marculet & Bucur 6

Medieseanului  Vasile Marculet si-a lansat volumul “Relatiile Imperiului Bizantin si ale Republicilor Maritime Italiene cu Tarile Romane pana in secolul al XV-lea” in cadrul colectiei Teze de doctorat  a Directiei pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret al Primariei Medias iar sibianul Alexandru Bucur in cadrul colectiei Biblioteca MVSEI MEDIENSIS volumul “Constantin Stejar – Cronica granicereasca (1763-1888).

 Lansare de care Marculet & Bucur 5

Prezentarea celor doua carti a fost facuta de dr. Petre Din, dr. Mihai Chiriac, prof. Helmuth Knall, prof. Ion Mihai Ionescu si jurnalistul Mircea Hodarnau. Fotografii de la eveniment mai poti vedea si pe pagina de facebook Medias News Blog.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.