Autobuze imbracate in haine de Paste

Cu prilejul Sarbatorilor de Pasti, MEDITUR in parteneriat cu sase dintre gradinitele din municipiul Medias vor imbraca in haine de sarbatoare sase dintre autobuzele societatii. Astfel, în zilele de 1, 2 si 3 aprilie a.c., reprezentanti ai MEDITUR, alaturi de IEPURASUL MEDITUR, vor fi prezenti la gradinitele municipalitatii pentru a prelua decoratiunile si desenele realizate de cei mici si pentru a-i rasplati cu dulciuri pentru munca lor.

Iepuras Meditur Medias

Autobuzele, impodobite cu decoratiunile si desenele create de cei mici și specifice sarbatorilor pascale, vor circula timp de trei saptamani pe strazile Mediasului, astfel incat atat calatorii, cat si micii artisti sa poata admira creatiile expuse.

“Scopul acestor diverse actiuni demarate de noi este acela de a implica cat mai mult copiii orasului nostru in activitati sociale si prin care speram sa apropiem noile generatii de mijlocul de transport in comun “, a declarat Dan Voinea, director general MEDITUR.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

7 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.