Au inceput inscrierile la Crosul Binder

Asociatia de Turism si Ecologie Dianthus in parteneriat cu Primaria Medias si cu sprijinul Hotel Binderbubi Medias – Hotel&Spa 4 Stars organizeaza in data de 12 mai a.c., cea de-a VIII-a editie a Crosului Binder.  Inscrierile se fac la www.crosulbinder.ro

Crosul Binder se desfasoara pe cararile din zona padurii BinderBubi si a Platoului Buzdului, fiind un concurs pe teren variat. Traseele de 4, 10 respectiv 22,5 km sunt extraordinar de frumoase, curate si bine marcate, iar concurentii se vor putea bucura de verdele crud a ierbii, a padurii inmugurite, dar si de o panorama deosebita a orasului Medias. 

Fiecare concurent va primi la terminarea traseului o medalie si o diploma de participare, castigatorii vor primii cupe. La editia de anul trecut au luat startul peste 350 de concurenti din Medias, Constanta, Timisoara, Cluj, Jidvei, Sibiu, Ludus.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.