Atel Bike & Hike Tour

Grupul de Actiune Locala Podisul Mediasului are placerea de a invita toti iubitorii de natura si miscare in aer liber la evenimentul ATEL Bike & Hike Tour – Lansare traseu turistic panoramic in comuna Atel, care se va desfasura sambata, 6 iunie a.c.
atel bike hike tour
In cadrul proiectului „Traseu Turistic Panoramic in Comuna Atel”, implementat de Primaria Comunei Atel, prin GAL Podisul Mediasului – FEADR, Axa IV LEADER, Masura 313 – Incurajarea activitatilor Turistice au fost amenajate trei trasee turistice cu indicatoare, panouri de informare, locuri de odihna si s-au realizat harti si pliante. Doua dintre trasee sunt de bicicleta, iar unul este de drumetie.
  • Ruta 1 de City Bike are o lungime de 9 km, cu o dificultate medie, si porneste din Gara CFR Atel pe DJ 142F/DC 22 si continua pana in Dupus.
  • Ruta 2 de Mountain Bike are o lungime de 46 de km, dificultate medie-avansata, si cuprinde zona Atel, Dupus, Dealurile Darlos, Poarta de Fier, Nisipurilor, Cleafar si Carpenilor, intersectandu-se si DN 14 si DJ 142 F.
  • Ruta 3 de Drumetie se intinde pe o lungime de 18 km si trece prin apropierea principalelor obiective turistice ale comunei.
Atel Bike & Hike Tour este un eveniment de lansare si popularizare a acestor trasee, cu un program accesibil tuturor categoriilor de iubitori de natura si sport.
Evenimentul cuprinde prezentarea traseelor tematice amenajate prin proiecte LEADER in teritoriul GAL, parcurgerea demonstrativa a traseelor de mountain bike si drumetie din zona Atel, activitati de timp liber, pranz traditional, vizitarea bisericilor fortificate, foc de tabara si muzica folk conform programului.
Cu sprijinul Consiliului Judetean Sibiu, prin Asociatia Judeteana de Turism Sibiu si Consistoriul Evanghelic va avea loc, in Biserica Evanghelica Atel, concertul “Ora de muzica clasica” cu Filarmonica de Stat Sibiu, incepand cu ora 19:00.
Doritorii,  indiferent de varsta, pot participa la toate activitatile sau pot opta doar pentru unele dintre ele, in functie de preferinte.
Pentru o buna desfasurare a evenimentului, cei care doresc sa participe trebuie sa se inscrie la activitati, folosind formularul pus la dispozitie pe www.panoramic-tour.ro. Tot aici se gasesc informatii despre posibilitati de cazare si accesul in zona
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.