Astazi incepe cea de-a noua editie a Sibiu Streetball

Astazi incepe cea de-a noua editie a Sibiu Streetball. Pentru al noualea an la rand, Parcarea Teatrului va fi gazda evenimentului, loc unde se vor aduna, timp de doua zile, 51 de echipe inscrise la cele sapte categorii ale competitiei.

Weekend-ul se anunta cu atat mai plin de surprize, cu cat pe cele doua terenuri special amenajate pentru acest eveniment se vor lupta pentru un loc la Cupa Mondiala 16 echipe de jucatori profesionisti din tara si strainatate, care vor participa la cea de-a doua editie a grupei de „3×3 Sibiu Challenger”.

In total, peste 250 de sportivi amatori si profesionisti se vor duela, in perioada 13-16 iulie, la „Sibiu Streetball” si „3×3 Sibiu Challenger”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.