Asociatia „Sfanta Maria – Seica Mica” a distribuit 1700 de pungi cu cadouri

Asociatia „Sfanta Maria – Seica Mica” a distribuit 1700 de pungi cu cadouri In perioada Sarbatorilor de Craciun, Asociatia „Sfanta Maria – Seica Mica” a distribuit 1700 de pungi cu cadouri in zona de nord a judetului Sibiu. Astfel, 1100 dintre acestea au ajuns la copiii din mai multe scoli generale, iar restul de 600 au ajuns la persoane in varsta. Asociatia „Sfanta Maria – Seica Mica” a fost fondata de catre Maria Draser, Camelia Popa, Rodica Grecu si Maria-Stela Borza, fiind o activitate non-profit, sustinuta exclusiv din donatii.

O parte importanta a finantarii asociatiei provine de la firmele din grupul SN Deco si din redirectionarea a 2% din impozitul pe venit a celor 400 de angajati ai SN Deco Group. De asemenea, exista si donatori individuali. Multumim tuturor celor care au daruit din timpul si banii lor pentru realizarea acestui proiect!

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.