Asociatia Femeilor Ecumenice din Germania in vizita la Medias

In aceasta saptamana se afla la Medias o delegatie a Asociatiei Femeilor Ecumenice din Germania formata din 25 de membri. Profilul organizatie este unul socio-uman care are ca scop informarea in scop preventiv asupra violentei domestice, organizarea de seminarii cu diferite teme de discutii si actiuni caritabile.


Activi in Romania de 20 ani, si in anul acesta se va desfasura o actiune cu scop umanitar in Medias. Programul delegatie cuprinde printre altele o intalnire cu primarul Teodor Neamtu, vizita la fabrica Vitrometan Medias, vizitarea azilului de batrani din Biertan si vizite la domiciliu a persoanelor nevoiase din Medias si imprejurimi.


‘’Dorim ca pe viitor Asociatia Femeilor Ecumenice din Germania sa aiba un partener direct in Romanai prin infiintarea unei asemenea asociatii si in Medias,, a declarat Walburga Wieland reprezentant al Asociatia Femeilor Ecumenice din Germania.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.