Artistul Emil Muresan pregateste o noua lucrare

Artistul plastic Emil Muresan pregateste o noua lucrare, dedicata aniversarii a 750 de ani, de atestare documentare a orasului Medias. “Lucrarea are aproape doi metri. Este o munca titanica, am lucrat la ea toata primavara si vara, pentru a o finaliza la timp. Aceasta lucrare contine toate elementele reprezentative pentru orasul Medias”, a spus artistul mediesean.

 lucrare Emil Muresan

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

2 comentarii


  1. Sincere felicitări maestre! Sper ca municipalitatea să aprecieze cum se cuvine acest dar pe care îl faceți medieșenilor și nu numai cu prilejul Jubileului pe care Mediașul Îl va sărbători anul viitor la împlinirea a 750 de ani de la prima atestare documentară. Programul de anul viitor trebuie obligatoriu să includă și punerea în valoare a operei dvs.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.