Artistul Emil Muresan are pagina de internet

Cu ocazia zilei de nastere a artistului Emil Muresan, nepotul sau, Tudor Ravoiu, si Andrei Lup i-au facut o surpriza, realizand o pagina de internet care prezinta activitatea artistica de peste 65 de ani a medieseanului. Site-ul se poate accesa la adresa www.emilmuresan.ro

webpage Emil Muresan
Momentan, se lucreaza si la un nou album care o sa cuprinda fotografii, date si impresii despre artistul care saptamanal este vizitat de turisti din intreaga lume, aflati in vizita prin Romania. Chiar daca nu isi cumpara cate un tablou, vizitatorii lasa cate un mesaj in “Cartea de oaspeti” a artistului, ajunsa deja la cateva volume. Muri nu isi asteapta vizitatorii doar cu lucrarile sale, ci le si vorbeste acestora despre istoria cetatii si relatia pe care aceasta a avut-o cu bufnitele, pasarile preferate ale artistului, imortalizate in foarte multe tablouri si sculpturi.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

18 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.