Artisti medieseni, la Muzeul National Cotroceni

Doi artisti medieseni expun in aceste zile la Muzeul National Cotroceni. Artistii Ion Constantinescu si Sorin Panazan participa, pana in data de 4 octombrie a.c., la expozitia „Atitudini – Artisti sibieni”. Fiecare artist este prezent pe simeze cu cate trei lucrari.

ion constantinescu
Ion Constantinescu
sorin panazan
Sorin Panazan

Expozitia face parte din programul cultural al Primariei Municipiului Sibiu si este organizata in scopul sustinerii procesului de creatie artistica contemporana, dezvoltare si promovare a artelor plastice in plan national si international. Pe simeza Muzeului National Cotroceni, artistii sibieni vor expun 130 de lucrari de pictura, grafica, sculptura si arta decorativa, intr-o raportare echilibrata, purtand amprenta originala a fiecaruia dintre expozanti.

Inregistrarea vernisajului expozitiei se poate vedea mai jos.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

21 de comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.