Art of Dar – bunatati din regiunea Tarnava Mare

Azi am placerea sa va prezint un produs din reginea Tarnava Mare cu care musai trebuie  sa ne mandrim.  Luna trecuta produsul, The Art of DAR, a fost lansat la targul „Global Food Marketplace”– SIAL, Paris.  The Art of DAR, contine produsul dulce: miere sau gem, recipientul din sticla argintat, realizat manual si inseriat, lingurita de argint cu logo-ul zonei, suportul din stejar lustruit cu ceara de albine.  

Unicitatea acestui produs consta in calitatiile superioare a produselor: mierea din Valea Barcaului si gemul, preparat dupa o reteta speciala a Gerdei Gherghiceanu din Viscri, regiunea Tarnava Mare. Cele doua zone sunt recunoscute pentru biodiversitate si pamantul curat, fara urma de ingrasaminte chimice sau insecticide.

Ce poate fi mai bun decat un borcan cu miere sau gem dulce puse intr-un ambalaj special, numai bun pentru a fi daruit cuiva. As fi dus si eu cateva in Germania prietenilor mei, cu ocazia vizitei pe care o fac acum cu turneul Compact si Rocky 5.

Referitor la ambalaj, el este creat de cei mai buni mestesugari locali intr-un numar limitat, 1001 de bucati pentru fiecare zona: Tarnava Mare si Valea Barcaului. Pentru fiecare produs The Art of DAR vandut se vor planta cinci stejari, care vor purta numele detinatorului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.