„Armonii de Craciun”, regal de colinde de aproape 3 ore

Sala Traube a fost arhiplina in aceasta seara la concertul “Armonii de Craciun”. Cu toate ca evenimentul a inceput la orele 18:00, mediesenii au venit imediat dupa ora 17:00 sa ii ocupe locurile sa se bucure de eveniment. Concertul sustinut de Corala “Sfintii Arhangheli” a Catedralei Ortodoxe Medias, Ansamblul Lumina Lina si Ceata de colindatori din Alma Dumbraveni si invitat special Corul Cantus Domini din Bucuresti a durat aproximativ 3 ore. Tinerii artisti din Corul Asociatiei Studentilor Teologi Ortodocsi au fost aplaudati la scena deschisa dupa recitalul de 45 de minute.

 Cantus Domini la Medias

Evenimentul a fost organizat de Parohia “Buna Vestire”, Asociatia Culturala “Mediasul Nostru” si Directia pentru Cultura a Municipiului Medias si cu sprijinul celor de la : S.C. Aldona SRL, Armax Gaz, Medias, S.C. Posada SRL, Familia Lohan, prin biroul Notarial, Familia Popescu Victor si Simona, prin biroul de avocatura, Restaurantul Traube, Dafora SA, Radio Ring, Nova TV si Radio Medias 725.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.