Arena Platos – Summer Family Race

Cea de-a doua editie a deja traditionalului concurs pentru familii va avea loc, in acest week-end, in complexul de vara Arena Platos din Paltinis. Dupa patru editii ale concursului de iarna, unde familiile s-au intrecut pe schiuri sau pe placa, aceasta competitie a fost „clonata”si pentru sezonul de vara si adaptata la atractiile pe care complexul de vara le ofera la Paltinis.

Summer Family Race este un eveniment sportiv dedicat exclusiv familiilor si va avea loc in 5 august in cel mai mare parc de distractii in aer liber din Transilvania. Pentru a participa la acest concurs, fiecare familie trebuie sa fie reprezentata de trei membri, iar cei mici trebuie sa aiba peste sapte ani pentru a putea participa.

Concursul este compus din trei probe, fiecare dintre ele urmand a fi parcursa de un singur membru al familiei. Cei trei pot imparti, in functie de capacitati, proba de bicicleta pe traseul Family Trail, ce are o lungime de 1300 de metri, proba de alergare contracronometru pe Aleea cu Povesti si vor participa, cu intreaga familie, la un meci de fotbal pe terenul cu suprafata umeda. Punctajul se va calcula din timpii obtinuti la fiecare proba plus rezultatul meciului de fotbal. Casca si echipamentul de protectie sunt obligatorii pe intreaga durata a concursului.
Summer Family Race va incepe in 5 august, la ora 10, cu sesiunea de inscrieri in Apreski Bar. La ora 12:30 va avea loc o scurta sedinta tehnica si apoi imbarcarea in telescaun. Concursul incepe la ora 13, cu o proba de bicicleta, la ora 14 cu proba de alergare si la ora 15 vor incepe meciurile de fotbal.

Familia castigatoare va pleca acasa cu produse Decathlon in valoare de 1000 de lei, locul II cu produse in valoare de 700 de lei, iar familia de pe ultima pozitie a podiumului va castiga produse in valoare de 300 de lei. Inscrierile la concurs se pot face si in avans, pe www.arenaplatos.ro.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.