Anya revine cu o noua piesa, “Firimituri”

Sibianca Anya revine cu o noua piesa, “Firimituri”, insotita de un videoclip emotionant, lansat impreuna cu MediaPro Music.

anya

 Mesajul piesei, dupa cum prea bine i-am obisnuit pe prietenii care imi asculta muzica, este unul de dragoste. Piesa are la baza un concept real de iubire, o iubire care de cele mai multe ori este neimpartasita si care lasa urme adânci in inima celor implicati in relatie”, a spusAnya.

 Noul single, semnat DeMoga Music, este compus de Alin Iulian Sterian si Liviu Teodorescu.  Videoclipul, in regia lui Michael Mircea, a fost filmat in Bucuresti, in mai multe locatii, printre care parcul Herastrau si cafeneaua Subsol. Tinutele artistei au fost asigurate de Anca Staruiala, machiajul a fost realizat de Daniela Paune, iar coafurile Anyei, de Costa Stavrositu.

 Videoclipul transmite acelasi mesaj ca si melodia. Iubirea este cel mai de pret sentiment, pe care il putem oferi neconditionat. E mai dificil insa atunci când din partea partenerei sau partenerului primim jumatati de masura. Tocmai de aceea este bine sa deprindem o dragoste sanatoasa, pentru un viitor armonios”, a mai explicat Anya.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.