Aniversarea Asociatiei „Frauenarbeit der EKR”

Asociatia „Frauenarbeit der Evangelische Kirche Rumäniens” sarbatoreste 20 de existenta. Sambata, 2 aprilie a.c., membrele asociatiei din tara si strainatate se intalnesc la Sibiu. Momentan, presedintele asociatiei este medieseanca Edith Toth.

model insigna

„Frauenarbeit der EKR” este asociatia femeilor din Biserica Evanghelica C.A., care organizeaza mult evenimente pe diferite teme. ”Ziua mondiala de rugaciune este cel mai important eveniment, dar avem si intruniri pentru seniori, pentru mame si copii, seminarii de muzica, de quilt, de lucru manual (de ex. confectionare de bijuterii, lucruri din ceramica sau colorarea panzei de matase), invatam cum sa scriem texte, cum sa facem o paine in cuptor etc. Fiecare femeie are posibilitatea sa-si puna in valoare talentele – invatand sau predand. Anul acesta, in 2 aprilie, sarbatorim 20 de ani de cand ne intalnim pe nivel national, dar si international. Prin Ziua Mondiala de Rugaciune avem contacte pana in New York, unde este sediul international”, mi-a spus Edith Toth.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

5 comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.