Angajaţii clubului Gaz Metan Mediaş intră în şomaj tehnic

Președintele Clubului Gaz Metan, Ioan Mărginean a declarat azi, 1 aprilie a.c., că a cerut administratorului judiciar să avizeze planul de intrare în șomaj tehnic, pe care l-a depus la Inspectoratul Teritorial de Muncă. Este vorba de peste 60 de persoane.

La conferinţă a mai participat Marius Constantin, care a vorbit și el despre situația actuală, care înseamnă antrenamente acasă, cărți, filme. Căpitanul Gazului Metan crede că sezonul ar trebui să se termine pe teren și a transmis totodată un mesaj pentru suporteri și nu numai.

La rândul său, Răzvan Pleșca este convins că acest sezon va fi dus la bun sfârșit, iar meciurile se vor disputa chiar dacă campionatul se va prelungi până în luna iulie, sau chiar august.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.