Andreea Dragoman reprezinta Romania la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires

Medieseanca Andreea Dragoman reprezinta Romania la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires. Cea mai buna sportiva a judetului Sibiu din ultimii patru ani de zile, Andreea a reusit o performanta colosala la tenis de masa, prin calificarea la Jocurile Olimpice de Tineret, la numai 17 ani. Competitia internationala incepe in data de 6 octombrie a.c..

Jucatoarea nascuta in Medias a facut o demonstratie de ping-pong de cea mai inalta calitate la turneul de calificare pentru Jocurile Olimpice. La Hodonin (Cehia), Andreea a castigat toate cele 5 meciuri avute. In turul I, Andreea s-a impus in fata jucatoarei Rui Xuan Goi (Singapore), scor 4-1. In turul al doilea, a urmat randul finlandezei Annika Lundstrom sa fie invinsa fara drept de apel de romanca, scor 4-0. In sferturi, Andreea a castigat in fata turcoaicei Ozge Yilmaz, scor 4-3.

In semifinale, Ka Yee Lee (Hong Kong) a fost adversara care a incercat sa se opuna accederii mediesencei in finala, dar Andreea a triumfat pana la urma, tot cu 4-3. In finala Dragoman a fost superioara Andreei Pavlovic din Croatia si s-a impus cu 4-2 la seturi, ceea ce i-a adus calificarea la Jocurile Olimpice de Tineret de la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos.

Andreea este liderul echipei de junioare a Romaniei si a patra in lume, sportiva a preluat stafeta de numar unu a echipei antrenate de Petre Arnautu de la Adina Diaconu. Este multipla campioana nationala si europeana, este medaliata cu bronz pe echipe la Campionatul European de Tenis de Masa de Cluj 2018.In anul 2016, a cucerit Aurul mondial, in proba de dublu alaturi de Adina Diaconu.

Andreea Dragoman joaca momentan la Clubul Steaua, dar a fost pregatita de antrenorul Gheorghe Vaida la Clubul Romgaz si legitimata la CSM Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.