Andreea Dragoman din nou la Stirile Pro TV

Medieseanca Andreea Dragoman a fost aseara din nou in vizorul colegilor de la PRO TV.

Andreea Dragoman, componenta lotului național de tenis de masă, este pasionată de fitness și merge zilnic la sală. Tenisul de masă și fitness-ul se împacă de minune! Cel puțin în cazul Andreei Dragoman, campioana mondială la juniori în proba de dublu.

Tânara sportivă nu concepe viața fără orele la sală și cele două antrenamente pe zi la tenis de masă.

„Îmi place foarte mult, nu pot să stau o zi fără să nu fac sport. Am un preparator fizic care se ocupă de mine și cam asta fac, sport toată ziua”, a declarat Andreea Dragoman, campioană mondială de juniori, componentă a lotului național feminin de tenis de masă.

Ea spune că în timpul Stării de Urgență din perioada pandemiei i-a fost cel mai dificil să stea în casă, dar nu a renunțat la pregătire.

„Mi-a fost foarte greu, având în vedere că eram obișnuită să fac toată ziua sport, în fiecare zi. Făceam antrenamente, făceam și cu lotul, aveam antrenamente de la preparatorul nostru fizic și primeam antrenamente și de la preparatorul meu de la sala de fitness”, a mărturisit Andreea Dragoman, campioană mondială de juniori, componentă a lotului național feminin de tenis de masă.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.