Anca si Romulus Boieru lanseaza in august un nou single

Mediesenii Anca si Romulus Boieru se pregatesc in august de o noua lansare. Cei doi care locuiesc in Canada lucreaza la single-ul „Live The Color You Like” si in zilele trecute au facut si filmarile pentru videoclip. Melodia este o combinatie dance cu dubstep iar la videoclip au participat persoane din industria filmului si showbiz-lui din Alberta care s-au alaturat proiectului.

Anca and Romulus

„Videoclipul s-a filmat intr-o zona industriala in Calgary, filmat in 4K Resolution Cinema Style si speram sa aduca pozitivism si s-a motiveze orice persoana de a trai viata la maxim” spune Romulus.

making of Anca si Romulus 3 making of Anca si Romulus 2 making of Anca si Romulus 1 making of Anca si Romulus 4

 Totodata Anca a obtinut anul acesta Diploma si Licenta in Music Performance de la Colegiul Trinity din Londra , exament sustinul si promovat cu ‘’distinction/honors’’. LTCL ( Licentiate Trinity College London) este o calificare foarte inalta de care Anca este foarte mandra si pentru care s-a pregatit in ultimii 4 ani. Mediesenca preda si ore de Canto ( Music Performance), in prezent are deja 5 studenti iar lista este in crestere pentru inceputul noului semestru 2014.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.