Anca Boieru a lansat azi „Live The Color You Like”

Mediesenii Anca si Romulus Boieru au lansat azi un nou single.  Cei doi care locuiesc in Canada si-au postat azi pe canalul de youtube videoclipul la noul single-ul „Live The Color You Like”. Melodia va intra de maine si in difuzare la Radio Ring.

making of Anca si Romulus 2

Melodia este o combinatie dance cu dubstep iar la videoclip au participat persoane din industria filmului si showbiz-lui din Alberta care s-au alaturat proiectului. Videoclipul s-a filmat intr-o zona industriala in Calgary, filmat in 4K Resolution Cinema Style si speram sa aduca pozitivism si s-a motiveze orice persoana de a trai viata la maxim” spune Romulus.

Astept si parerea ta referitoare la melodie si videoclip.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.