Ana Medesan, centenara Mediasului

Ana Medesan

Ziua de 23 aprile 2010 este una foarte speciala pentru Ana Medesan din Medias. Concetateana nostra implineste azi 100 de ani iar sectretul longevitatii sale este o viata fara prea mari restrictii.

„Cu exceptia zilelor de miercuri si vineri cand mananca de post nu este nicio restrictie, carne grasa, slanina, prajeli, rantasuri, un pahar de vin, un paharel de tuica. E adevarat ca nu a facut niciodata excese, a avut un regim de viata sanatos, fara nopţi pierdute, fara stress, fara fumat, chiar daca a avut destule greutati in viata. Pentru intretinerea tenului, care e de invidiat, foloseste caimacul de pe lapte”  spune nepoata centenarei,  Cornelia Ureche.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Un comentariu


  1. La multi ani! sa-i dea Dumnezeu sanatate in continuare si zile cat sa-i convinga pe toti veganii habotnici – ce afirma ca numai stilul lor stric de alimentatie iti poate „garanta” un bilet catre frumoasa varsta de 100 de ani sau mai mult.
    Un weekend placut tuturor 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.