Ambasadorul Marii Britanii discutand cu bloggerii sibieni

Blogmeet Sibiu cu Martin Harris
Foto : Daniel Baltat

Mai multi bloggeri din Sibiu si Medias s-au intalnit ieri cu ambasadorul Marii Britanii si Irlandei de Nord. Impreuna cu Feri Teglas, Mihai Brasoveanu si Catalin Vasilescu din Medias am avut ieri placerea sa discutam cu excelenta sa Martin Harris care a fost de acord sa se intalneasca cu bloggerii sibieni la un eveniment organizat de Blogal Initiative. Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord in Romania are propriul blog si comunica foarte mult pe twitter.

Blogmeet Sibiu cu Martin Harris 2013
Foto : Daniel Baltat

Domnia sa a incercat sa afle cat mai multe despre comunitatea bloggerilor din Sibiu si ne-a explicat cum foloseste uneltele social media pentru a transmite cat mai bine mesajele ambasadei si ale Regatului Unit. Un bun vorbitor de limba romana ambasadorul si-a exprimat intentia ca pe viitor sa realizeze mai multe materiale video prin care sa-si transmita mesajele asa cum a facut de ziua poetului Mihai Eminescu cand a citit poezia „Revedere”. La blogmeet i-am propus excelentei sale faca un vblog despre vizita la Sibiu si materialul a aparut deja pe pagina de facebook a ambasadei.

 

 Mai jos poti vedea cateva minute din cadrul blogmeet-ului de la Sibiu cu bloggerul Martin Harris.


Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

2 comentarii


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.