„Alfabetul vacantei” la Asociatia Culturala „Pusteblume“ Medias

Traditia continua si anul acesta la Asociatia Culturala „Pusteblume“ Medias. Este deja al saptelea an in care asociatia organizeaza asa-numita “tabara de vara” pentru copii, cunoscuta si sub denumirea de “tabara germana”. Organizatorii, Iulia Cadariu si Edith Depner, au pregatit si de aceasta data multe surprize si activitati legate de alfabetul german, pentru copii cu varste cuprinse intre 3-8 ani.

Mein FerienABC

“Mein FerienABC” sau “Alfabetul vacantei” ii invita pe cei mici sa invete limba germana prin intermediul jocurilor si cantecelor, dar si prin activitati creative diverse. Fiecare zi va fi dedicata unei litere din alfabetul german, iar activitatile de desen, dans, gatit si altele vor fi organizate in jurul acestei litere.

“Si, ca in fiecare an, la sfarsitul taberei invitam parintii si pe toti cei interesati sa vada ce am realizat, in cadrul unui spectacol cu vernisaj si expozitie. In data de 3 august a.c. deschidem portile pentru distractie, joc si voie buna in vacanta de vara”, spun organizatorii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Un comentariu


  1. Cred ca prin jocuri se invata cel mai bine.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.