„Alexandru Tomescu. 24/24”

Azi m-am gandit sa va fac si o recomandare muzicala. Violonistul Alexandru Tomescu si-a lansat de curand un material de exceptie. Este vorba de DVD-ul, „Alexandru Tomescu. 24/24” ce contine Capricii de Paganini si alte lucrari pentru vioara solo, prezentate si in concert la Medias.


Materialul contine 24 de scurt-metraje, care au integrat proiectiile prezentate in timpul turneului Stradivarius 2011 dar si imagini noi, care nu au fost dezvaluite pana acum. Am discutat despre acest DVD cu Alexandru Tomescu si cu ocazia interviului realizat dupa concertul din Medias, pe care il poti revedea mai jos alaturi de un promo.Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.