Alexandra Gheorghe debuteaza cu „Necunoscut”

Multi dintre noi o stim pe Alexandra Gheorghe mai ales din cele scrise pe blogul ei “Flori de mucigai”. Acum, Alexandra ne-a pregatit o supriza, lansand volumul de debut intitulat “Necunoscut”.

Alexandra Gheorghe

“Sunt la inceput de drum si doresc sa invat a ma perfectiona cu ajutorul celor cu experienta. Nu dispun inca de premii, titluri care sa ma puna in evidenta, imagini pompoase, dar tin in mana un dar mostenit, un prestigiu pe care as dori sa il fructific in cinstea stramosilor mei. Tatal Ion, un om simplu al acestei povesti, a reusit sa imi transmita acest talent, lasandu-mi cu buna credinta aceasta indemanare”, spune Alexandra Gheorghe, care o bucata de vreme a locuit si la Medias. Volumul a fost lansat in colaborare cu editura LIBRIS si se poate cumpara online de aici.

Necunoscut Alexandra Gheorghe

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.