Alergare noctura de Ora Pamantului

In fiecare an, milioane de oameni si companii se alatura unui demers de celebrare a diversitatii si protectiei mediului – ORA PAMANTULUI – EARTH HOUR!

ATE Dianthus ii invita pe medieseni Te invitam sa se deconecteze alaturi de ei, printr-o alergare nocturna in zona Binder, cu prilejul Orei Pamantului in 30 Martie 2019.

“Vino alaturi de noi pentru o ora de miscare si sanatate, ora in care stingem luminile acasa si ne bucuram de aerul curat si de atmosfera speciala a padurii. Alergam pe un traseu de 4 km, ne oprim si savuram un ceai cald admirand panorama orasului noaptea (in zona „La Brazi”) apoi coboram inapoi in oras. Startul are loc la ora 20:30 din curtea Hotel Binderbubi Medias – Hotel&Spa 4 Stars” anunta organizatorii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.