Alegere de viceprimar şi reorganizarea Primărie la Mediaş

După două şedinţe extraordinare, mâine, 29 ianuarie a.c., Consiliul Local Mediaş se întruneşte în prima sedinţă ordinară din acest an. Pe ordinea de zi sunt cuprinse 35 de proiecte de hotărâre şi 15 informări.  Sedinţa are loc de la ora 16.00, în Sala „Daniel Thellmann” a Primăriei municipiului Mediaş.

Printre cele mai importante subiecte sunt dezbătute la punctele 1 şi 3, adică alegerea viceprimarului municipiului Mediaş şi proiectul de hotărâre privind reorganizarea unor instituții publice de interes local prin fuziune prin absorbție de către Municipiul Mediaș și reorganizarea aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Mediaș.

Dacă votul consilierilor o sa fie favorabil la punctul 3, un număr de 206 posturi din cadrul Primăriei Mediaș vor fi desființate, dintre acestea 175 sunt vacante, iar 31 sunt ocupate. Posturile care ar urma să fie desființate a rezultat în urma unui audit extern realizat anul trecut.

Despre reorganizarea administraţiei locale medieşene ai detalii în documentaţia postată pe pagina de internet a Primăriei.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.