Alcool şi băuturi alcoolice confiscate la Mediaş

Ieri dimineaţă poliţişti din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor – Inspectoratul de Poliţie al judeţului Sibiu, împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Financiare Sibiu au efectuat mai multe percheziţii atât domiciliare, cât şi în depozitul unei societăţi comerciale, toate situate în municipiul Mediaş. Acţiunea poliţiştilor a privit verificarea deţinerii si comercializării în mod ilegal de băuturi alcoolice.
Una dintre percheziţii s-a efectuat într-o hală de construcţii, unde a fost identificat un autovehicul Iveco, în care se afla cantitatea de 1,2 tone alcool de 96% volum alcool, depozitat în 2 recipienţi din plastic, disimulaţi cu porumb; totodată, în hală au mai fost identificate de 46 sticle de 1 l tip pet, cu alcool de 96% volum alcool. În momentul efectuării percheziţiei în hală se aflau P.Ioan şi B. Nicolae

Înainte de intervenţia poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor, cei doi bărbaţi au încercat deversarea alcoolului aflat în cei doi recipienţi, aceştia fiind prevăzuţi cu robinete. Tentativa lor a rămas nereuşită. La punctul de lucru al societăţii comerciale deţinute de O. Ildiko au fost identificate 2.238 sticle de 0,5 l şi 2 l tip pet care conţineau băuturi spirtoase cu concentraţie alcoolică cuprinsă între 22% si 30% volum alcool, fără timbru de marcaj fiscal, societatea nedeclarînd autorităţii vamale producerea de produse accizabile.

Întreaga cantitate de alcool şi băuturi alcoolice, în valoare de aprox. 100.000 lei a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, fiind dispusă şi măsura confiscării autovehiculului de către reprezentanţii Gărzii Financiare Sibiu.

Cercetările sunt continuate în vederea identificării altor locaţii de depozitare şi distribuţie a alcoolului şi băuturilor fabricate, în vederea stabilirii sursei de aprovizionare cu alcool si accizei aferente cantităţilor de alcool identificate.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.