Alchimia toamnei deseara la Teatrul Excelsior

Daca azi sunteti la Bucuresti va recomand o seara de muzica si poezie cu doi prieteni. Marius Matache si Sorin Poclitaru vor sustine spectacolul Alchimia toamnei, la Teatrul Excelsior din Bucuresti. Cu aceasta ocazie Make isi va prezenta piese de pe viitorul album iar Sorin isi va lansa un nou volum de poezie.

Matache-Poclitaru-web1-571x800

Intre cei doi artisti exista o colaborare inceputa cu mult timp in urma, in cadrul proiectului Intamplari in orasul cu Oameni, o serie de concerte sustinute de mai multi folkisti in orase din Moldova. De asemenea, Marius Matache a compus suficient de multe piese pe versurile lui Sorin Poclitaru, astfel incat s-a nascut ideea unui spectacol comun. Iar cartea nou-lansata de acesta din urma – Amalgam, precum si planurile unui album in colaborare in 2014 au facut ca planurile sa fie concretizate in spectacolul Alchimia toamnei. Sper sa ii revem la Medias sau Sibiu cat de curand.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.