Albume de arta : Dan Zaharia si Sorin Panazan

Dan Zaharia
Dan Zaharia

In aceasta toamna se vor lansa la Medias, doua albume de arta. Luni in cadrul sedintei Consiliului Local Medias, membrii consiliului au votat completarea calendarului activitatilor cultural-sportive aferent anului 2014. In urma votului Directia de Cultura a Primariei Medias a primit votul pentru finantarea si a doua albume de arta a pictorii medieseni Dan Zaharia si Sorin Panazan. Autorul albumelor este Guliman Emanuel.

Sorin Panazan
Sorin Panazan

Pe lista votata de consilieri mai figureaza, editare si tiparire volum „Autograf” autor prof. Daniela Crisan in colectia „Scriitori medieseni”, editare si tiparire „Enciclopedia localitatilor din judetul Sibiu” in colectia „Bibliotheca Musei Mediensis” -colectiv autori, coordonator prof.dr. Vasile Marculet, spectacolul teatru „Dineu cu prosti” cu Ion Caramitru si Horatiu Malaele si Festivalul de muzica folk „Medias-Cetate Seculara”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.