Ajuta o medieseanca sa plece intr-o misiune umanitara in Africa!

Azi am rugamintea sa ajutam o medieseanca sa plece intr-o misiune umanitara in Africa. Catalina Marele s-a inscris la un concurs organizat de o asociatie umanitara din Italia.

catalina-marele

Haideti sa o ajutam sa obtina cat mai multe voturi pentru a face voluntariat in Africa, in cadrul unui proiect prin care acolo urmeaza sa se construiasca o scoala pentru copii. Trebuie doar sa dai un click pe steluta galbena la poza de la urmatorul link https://blog.amyko.it/contest-amyko-del-sorriso/#img100134

Catalina Marele a absolvit Liceul ”St. L. Roth” si este printre primele persoane care au facut voluntariat in Medias, la centrul din Gura Campului, coordonat de Dana Crisan.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

144 de comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.