Ai Logan, faci bani din taxi la Medias

Cand este vorba de taxi, mediesenii aleg Loganul. In aceasta seara am luat un taxi de la gara. In momentul in care am urcat in masina, taximetristul mi-a adresat uimit intrebarea: De ce m-ati ales pe mine? I-am raspuns ca era primul la coada si era randul sau la primul client.


Taximetristul mi-a explicat ca statea de 2 ore si majoritatea clientilor preferau Loganurile si evitau alte marci de masini straine crezand ca tariful este mai scump. Nu este singurul taximetrist care se confrunta cu aceasta problema. Un alt coleg de-al sau, si-a schimbat masina din acelasi motiv si a trecut pe Logan iar acum incasarile sale au crescut semnificativ fata de perioada cand conducea o masina straina pe post de taxi. Voi alegeti taxiul in functie de marca masini?


Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

4 comentarii


 1. faci bani de nu-i poti duce:)))


 2. Da, ma sui in orice, numai sa nu fie Logan ! :))


 3. fraierica
  te-au platit c-o smantanica !
  sa le bagi de bune
  la logune !
  lake !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.