Afla cine va canta cu Tudor Turcu

In aceste zile Tudor Turcu ne prezinta patru instrumentisti cu care va colabora. Medieseanul care a castigat anul trecut X-Factor va canta in perioada urmatoare acompaniat de patru noi instrumentisti. 

Tudor Turcu guess 2013

Tudor a decis ca sa ii prezinte publicului pe fiecare pe rand pe pagina lui de facebook unde a postat urmatoarele “Buna seara dragii mei..dupa cum spuneam ,azi va voi prezenta artistii cu care voi continua drumul in euforia muzicala. Dar dezvaluiri concrete” …doar de maine incolo.. ..un pic de suspans nu strica!!! Va pup cu drag pe voi doamnele si salut cu respect domnii…o seara placuta si linistita in continuare! Al vostru Tudor…”

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

2 comentarii


  1. Ai cantat cu artisti adevarati dupa ce ai castigat x factor,cine sunt baietasii astia ” No name” din Arad?Tu stai in Bucuresti unde sunt toti artistii si iti faci trupa in Arad? Le-ai spus la copii astia ca tu ai cam 5 cantari pe an?…..asa ca sa nu-si faca sperante prea mari cu tine.


  2. Muzicantul, baietasii „no name” din Arad pot fi un viitor muzical 🙂 e admirabil ce face Tudor – gaseste noi talente, de-astea no-name si le promoveaza, le da o sansa. Altfel ramanem doar cu aceleasi relicve. Tinerii au nevoie de o sansa. Mie cel putin mi s-a parut genial ca are in trupa si oameni maturi, si un baiat de 18 ani. Talentul nu are varsta, si daca esti cunoscut nu inseamna neaparat ca ai talent, sau daca esti necunoscut ca nu ai. Muzica rock romaneasca are nevoie de sange proaspat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.