Afla castigatorii Tombolei GreenVita Medias!

Centrul Naturist GreenVita Medias si-a desemnat castigatorii tombolei. Sute de particianti au intrat in urna, in urma cumparaturilor efectuate incepand cu data de 16 septembrie a.c… Organizatorii au pus la batatie 10 premii pentru o sanatate de nota 10, iar care sunt castigatorii afli din inregistrarea de mai jos.

„Multumim tuturor participantilor. Felicitari castigatorilor. Practic toti cei care ne trec pragul castiga sanatate fiindca pe toti ii consiliem cu privire la ce inseamna un stil de viata sanatos.

Fiti cu ochii pe activitatea noastra fiindca mai organizam concursuri si alte evenimente speciale si de folos.

Asteptam pe cat mai multa lume sa ne treaca pragul si promitem sa le fim de folos…”, spun cei de la Centrul Naturist GreenVita Medias

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.