Adrian Contor a castigat doua medalii de argint la prima competitie organizata de INBA ROMANIA

Medieseanul Adrian Contor a castigat doua medalii de argint la prima competitie organizata de INBA ROMANIA. INBA (International Natural Bodybuilding Asociation) este Federatia Internationala de Fitness si Bodybuilding Natural. Acum este prezenta si in Romania sub numele de INBA Romania.

In perioada 21- 22 septembrie a.c. a avut loc la Bucuresti inaugurarea INBA ROMANIA, simultan desfasurandu-se si un concurs international de culturism si fitness, la care au participat sportivi din mai multe tari, la 90 de categorii.

”Despre mine, vreau sa mentionez ca am participat la al treilea concurs international reprezentind INBA ROMANIA, in urma caruia m-am calificat in trei finale diferite, Bodybuilding peste 50 de ani, Bodybuilding peste 1.80 cm si Bodybuilding Classic, obtinand si doua medalii de argint. Urmatorul concurs la care voi participa va fi Campionatul Mondial care va avea loc in luna mai 2019, in Grecia, unde sper sa obtin locul 1. Doresc sa mentionez ca antrenorul meu este nimeni altul decat foarte cunoscutul si renumitul GHEORGHE MANICA, care a fost alaturi de mine trup si suflet la toate evenimentele si caruia vreau sa-i multumesc din inima, pentru ceea ce am ajuns sa fiu.

INBA ROMANIA este o asociatie de fitness si culturism natural, singura din Romania, si care a fost infiintata in luna octombrie 2017, fiind afiliata INBA, impreuna cu alte peste 60 de tari din lume. Diferenta dintre INBA si alte asociatii sau federatii de culturism este ca INBA lupta impotriva folosirii steroizilor in acest sport. Presedintele INBA este ADRIAN SVEDUNEAC, un om deosebit si foarte interesat de promovarea sportului natural in Romania”, mi-a scris Adrian.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.