Actiune caritabila „Un milion de stele” in Medias

Reprezentantii Caritas Blaj si Bucuresti organizeaza sambata in 21 de orase din tara actiunea „Un milion de stele”, scopul principal fiind acela de colectare de fonduri pentru ajutorarea familiilor nevoiase. La Medias evenimentul este organizat de la ora 17:00 in fata bisericii greco – catolice de pe strada Mihai Viteazul nr.17. Mediesenii sunt asteptati in numar cat mai mare, iar in schimbul a trei lei, vor primi o lumanare pe care o vor aprinde in fata bisericii.

Acțiunea „Un milion de stele” are deja o traditie in tarile din Europa de Vest, fiind organizata pentru prima data in 1998 in Franta, la initiativa Caritas Franta.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.