Accident la Copsa Mica

Ieri in jurul orelor 13 : 30 , pe DN 14, în localitatea Copsa Mica, o autospeciala a Serviciului Rutier Sibiu a fost implicata intr-un eveniment rutier. Agentul de politie Stoica Ioan, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, respectiv indrumare, sprijin si control al traficului rutier, in timp ce conducea autospeciala din dotare, avand in functiune semnalele acustice si luminoase, se afla in urmarirea a doi conducatori de motociclete care nu au oprit la semnalul regulamentar al politistului.


Pe fondul vitezei de deplasare, intr-o curba la stanga, agentul de politie pierde controlul asupra autospecialei, intra in derapaj si apoi patrunde pe contrasens, unde intra in coliziune cu un autoturism condus regulamentar de D. Ioan (51 de ani, domiciliat în municipiul Medias).

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a agentului de politie, precum si ranirea usoară a unei pasagere din autoturism. Ambii conducatori auto purtau centura de siguranta in momentul producerii accidentului si nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.