Accident de munca la Kromberg & Schubert Medias

In aceasta dimineata a avut loc un accident de munca la societatea Kromberg & Schubert Medias. In urma accidentului s-a interupt activitatea si oamenii au fost trimisi acasa. Mai jos este raspunsul oferit de Inspectoratul Teritoarial de Munca Sibiu.

“Operatorul economic a informat I.T.M. Sibiu cu privire la evenimentul petrecut in jurul orei 10. In hala cu zona de preasamblare au cazut cablurile de alimentare cu energie electrica, ca urmare a desprinderii din tavan a lanturilor de sustinere a paturilor ce sustin cablurile electrice, pe o lungime de aproximativ 50 m. I.T.M. Sibiu a dispus prezenta la fata locului a unui inspector de munca, in vederea constatarii naturii evenimentului si/sau eventualitatea unor victime”.

Reprezentantii Kromberg & Schubert Medias nu au raspuns la telefonul afisat pe internet.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.