A murit Radu Alexandru, fondator al formaţiei Liceum

În aceste zile a încetat din viaţă unul dintre fondatorii mai multor formaţii medieşene. Este vorba de Radu Alexandru, care cânta la instrumente cu clape, chitară şi vocal. În timpul şcolii generale a învaţat să cânte la acordeon, urmând cursurile Casei Pionierilor.

Radu Alexandru (primul din stanga)

Fiind elev al Liceului Stephan Ludfowig Roth, Alexandru a fost unul dintre fondatorii trupei Liceum, unde a cântat la pian, chitară şi voce. Mai multe detalii despre formatia Liceum afli aici.

Datorită abilităţilor muzicale deosebite a fost curtat şi de alte formaţii, imediat după terminarea liceului. Alexandru a mai cântat cu Club 67 şi cu formaţia Dinamic. Cu formaţia Dinamic a cântat cel mai mult la Mediaş.


Radu Alexandru a fost răpus de Covid, în Satu Mare, localitate unde s-a stabilit după ce a plecat din Mediaş, avea doar 66 de ani. Dumnezeul să-l odihnească în pace!

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.