A început stagiunea concertelor la Sf. Margareta

În această seară de la ora 19 a avut loc debutul stagiunii concertelor de vară la Biserica Evanghelică Sf. Margareta. Cu aproape 30 de ani în urmă la această catedrală din Mediaş a fost demarată stagiunea concertelor de vară. Debutul stagiunii este făcut de regulă Corul Bisericii Evanghelice care şi el o tradiţie de peste o sută de ani. Astăzi corul a concertat împreună cu octetul de bărbaţi ai Bisericii Evanghelice. Concertele susţinute an de an la renumita orgă din Mediaş au atras organişti atât din ţară cât şi din străinate din dorinţa de a putea cânta la instrumentul vechi de aproximativ 200 de ani.

Zilele următoare o să postez şi programul concertelor. Detalii despre aceste două tradiţii muzicale am aflat de la Hugo Schneider.

Comment | Copy This

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.