75 de ani de la prima Expozitie filatelica organizata la Medias (video)

Scrisorile care vor trece maine prin Oficiul Postal 1 Medias vor avea parte de o stampila speciala. Pentru ca in 29 mai 2014 se implinesc 75 de ani de la prima Expozitie filatelica organizata la Medias, cei de la Federatia Filatelica Romana au decis sa emita o stampila omagiala dedicata evenimentului care a avut loc in orasul de pe Tarnava Mare in anul 1939.

Stampila omagiala Medias 2014

Mai multe detalii despre acest subiect si alte evenimente importante din punct de vedere filatelic pentru orasul nostru, am aflat de la domnul Liviu Pintican Juga, membru al Cercului filatelic Medias. Pe parcursul interviului, m-am bucurat de informatiile inedite furnizate de colectionarul mediesean, pe care il astept cat de curand cu un volum pe aceasta tema si o expozitie personala. 

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.