69 de elevi premiati cu o excursie la Gradina Zoologica de Ziua Mondiala a Animalelor

Cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor, Asociatia Dianthus a organizat un concurs de creatie (eseuri si desene) adresat elevilor din scolile generale din Medias si imprejurimi. Au participat 69 de elevi de la scolile din Medias si din Richis cu desene si eseuri foarte creative. Astfel, membrii asociatiei noastre au hotarat premierea tuturor cu o excursie la gradina zoologica din Targu Mures pentru a putea vedea pe viu animalele ingrijite in acest loc.
In 27 si 30 octombrie a.c., au avut loc cele doua excursii in care cei mici s-au bucurat sa vada si sa interactioneze cu animalele din Gradina Zoologica Mures. Felicitam participantii, le multumim doamnelor profesoare coordonatoare care pun zilnic suflet in munca lor cu cei mici.
Evenimentul face parte din proiectul „Calendarul Verde”, implementat de asociatia Dianthus cu sprijinul Romgaz. Urmatorul eveniment din acest proiect va avea loc de Ziua Internationala a Muntelui, in luna Decembrie 2018.
„La fiecare eveniment din calendarul ecologic am reusit sa aducem in atentia celor mici si a famiilor lor probleme de mediu sau sa promovam anumite deprinderi ecologiste. Ne bucuram ca le-am putut muta atentia si creativitatea catre natura, catre mediu si catre sport. Multumim Romgaz si Muzeul Gazelor Naturale pentru sprijinul acordat in implementarea acestor evenimente, felicitari celor mici pentru creativitatea cu care ne-au uimit si nu in ultimul rand multumim doamnelor profesoare pentru implicare”, a declarat Feri Teglas – coordonator proiect / presedinte ATE Dianthus.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.