37 proiecte de hotarare pe masa Consiliului Local Medias

Consiliului Local Medias o sa dezbata azi un numar de 37 proiecte de hotarare. Printre cele mai importante puncte supuse spre aprobare incepand cu ora 16:00, se numara proiectul de hotarare privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli si a Programului anual de investitii al S.C. Meditur S.A., S.C. Piata Prim-Com S.A.,  S.C. Eco-Sal S.A. pentru anul 2015.

primaria_medias

Deasemenea, pe ordinea de zi se afla si aprobarea Planului anual de actiune privind serviciile sociale acordate in cadrul Directiei de Asistenta Sociala Medias pentru anul 2015. In plus, consilierilor locali medieseni le va fi supus spre aprobare proiectul tehnic si a noilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investitie „Amenajare strazi si infiintare retea publica de apa si apa uzata in Ighisul Nou“.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.